0181-664 767 info@bernissebv.nl

Over ons

Vakmanschap en gedrevenheid zijn de basis voor een goede kwaliteit. Hiervoor beschikken wij over gemotiveerd personeel met jarenlange ervaring in onder andere: stucwerk, spuitwerk en buitengevelisolatie.

Dat is lang niet alles waarbij Bernisse Renovatie & Afbouw BV in is gespecialiseerd. Zo zijn wij ook geregeld te vinden bij renovatiewerkzaamheden, kleine verbouwingen, het isoleren van panden, schilderwerk en het aanbrengen van gipsornamenten en gipslijsten.

Tot onze opdrachtgevers behoren aannemers, woningbouw verenigingen en particulieren. Hierdoor werken wij zowel aan grote woning- en utiliteitsbouwprojecten als aan kleine particuliere klussen. Dit zowel in nieuwbouw als in renovatie. Het werkgebied van Bernisse Renovatie & Afbouw BV is doorgaans in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland en West-Brabant.

Onze werkzaamheden lopen uiteen van buitengevelisolatie tot sierpleisters en gipsornamenten. Hiervoor maken wij uitsluitend gebruik van de kwaliteitsproducten van onze leveranciers. Naast onze stucwerkzaamheden die variëren van gevelstucwerk tot stucplafonds verzorgen wij nog veel meer werkzaamheden, neemt u hiervoor een kijkje bij onze diensten en producten.

Het kantoor van Bernisse Renovatie & Afbouw BV is gevestigd op industrieterrein Harregat te Zuidland. Wij beschikken op deze locatie over een showroom waar wij diverse voorbeelden van afbouwproducten aan onze klanten kunnen tonen. Tevens kunt u in onze showroom terecht voor informatie en het opdoen van leuke ideeën.

Als u zelf aan de slag wilt, dan kunt u ook bij ons alle vele voorkomende stukadoorsmaterialen kopen en als het om renovatie werkzaamheden gaat, dan kunt u gebruik maken van het verlaagde BTW tarief van 6% voor stucwerk, buitengevel isolatie, schilderwerk, spuitwerk en meer. Verder is Bernisse Renovatie & Afbouw BV in het bezit van een KOMO AFBOUW procescertificaat voor het aanbrengen van buitengevel isolatie.

Bernisse Renovatie & Afbouw BV is bovendien Erkend Leerbedrijf van Savantis voor het opleiden in de praktijk van stukadoors en alle werkzaamheden die wij uitvoeren vinden plaats onder de NOA Afbouwgarantie.

Contact

Harregatplein 3 C
3214 VP  Zuidland
Telefoon: (0181) 664 767
E-mail: info@bernissebv.nl

Maak een afspraak

Heeft u een vraag, of een op- of aanmerking?
Neem dan direct contact met ons op!